BDN bestillingsbetingelser

 

Version 1.0: Gyldig fra 31.10.2016 – Disse handelsbetingelser erstatter alle tidligere versioner.

 

 

Handelsbedingungen des Bund Deutscher Nordschleswiger (BDN)

 

Disse betingelser gælder ved alt onlinehandel, som bliver foretaget på internet siderne af BDN.

 

Man skal godkende disse betingelser inden man har mulighed for at kunne bestille noget online. BDN har til hver en tid mulighed for at ændre disse betingelser. Mulige ændringer bliver kun offentliggjort i handelsbetingelserne og bliver ikke offentliggjort særligt andre steder. Gyldighedsdatoerne fremgår af handelsbetingelserne. Gyldige er de betingelser, som var gældende på betalingstidspunktet.

 

 

Kontraktspartner

Kontrakspartner under alle betalinger til BDN er BDN

 

Bund Deutscher Nordschleswiger
Vestergade 30

DK-6200 Aabenraa/  Apenrade

Dänemark

CVR: 24757617

 

Bankoplysninger

Alle overførsler til BDN skal øverføres til følgende bankkonto:

 

Bank: Kreditbanken

Regestreringsrummer: 7930

Kontonummner: 1330167

IBAN: DK8379300001330167

SWIFT: AAKRDK22

 

Vi vil bede dem om at oplyse deres bestillingsnummer/kontraktnummer ved hver eneste overførsel.

 

 

Valuta

Alle priser er angivet i Danske Kroner. Et/en eventuelt kurstab/kursgevinst som følge af kursændringer eller valutaændringer bæres af køberen.

 

 

Betalingsmuligheder

 

Kreditkort

 

 

Bankoverførsel og SEPA

 

 

 

 

Betalingsgebyrer

 

BDN opkræver ingen betalingsgebyrer. Der bliver heller ikke foretaget betalingsgebyrer på kreditkortbetalinger, disse er inkluderet i arrangement prisen eller prisen på det udvalgte produkt, service eller lignende. Eventuelle omkostninger som kan opstå ved bankoverførsel bæres af køberen. Gebyrer som tilfalder BDN er inkluderet i priserne. Bankoverførsler fra EU-udlandet skal gennemføres som EU betaling.

 

 

Regler for tilmeldelse til arrangementer

Alle tilmeldelser til arrangementer som bliver booket igennem BDN websiderne er bindene så snart BDN har modtaget tilmeldelsen. Ved tilmeldelse får man en tilmeldelsesbekræftelse per mail. Denne bekræftelse skulle printes eller gemmes på andre måder. Disse regler gælder ved bestilling af billetter til arrangementer, overnatninger, forplejning, transport eller andre arrangementsservices.

 

Tilmeldelsestidspunkt

Anmeldelsestidspunktet er det tidspunkt som fremgår at bestillingskvitteringen. Betaler man per bankoverførsel så er tilmeldelsen først gyldig ved indgang af betalingen. Betaler man først efter sidste tilmeldelsesfrist har man ingen krav på tilmeldelse. Hvis et arrangement er udsolgt bliver bookningen overført til en venteliste. Venteliste bliver afviklet i rækkefølge af betalingsdatoen, hvis BDN skulle tillade en tilbagetrædelse fra en tilmeldelse. (Se også tilbagetrædelse fra tilmeldelse).

 

 

Gyldighedstidspunkt

En tilmeldelse er gyldig så snart BDN har modtaget betalingen for en service, produkt eller lignende indenfor den individuelle frist for tilmeldelse.

 

 

Betalingstidspunkt

Betalingstidspunkt Betaler man online med kreditkort bliver pengene trukket senest den første hverdag efter bookningen fra det anvendte kreditkort. Betalingstidspunkt er det tidspunkt hvor bookningen blev foretaget. Som regel bliver pengene trukket med det samme. Betaler man per bankoverførsel er betalingstidspunktet det tidspunkt hvor overførslen er synlig på BDN-kontoen.

 

 

Tilbagetrædelse af tilmeldelse

 

Hvis der ikke er formuleret nogle særlige regler i forbindelse med tilbagetrædelse af et arrangement kan man ikke træde tilbage. Som regel bliver pengene ikke betalt tilbage.

 

 

Tilbagetrædelse af tilmeldelse

 

Hvis der ikke er formuleret nogle særlige regler i forbindelse med tilbagetrædelse af et arrangement kan man ikke træde tilbage. Som regel bliver pengene ikke betalt tilbage.

 

 

Aflysning af et arrangement

 

Ved aflysning af et arrangement, hvor BDN eller tilhørende foreninger er arrangør, bliver pengene som regel betalt tilbage. Udelukket herfra er arrangementer, hvor aflysningen er betinget af ”force majeure”. Hvis et arrangement bliver aflyst hvor BDN eller tilhørende foreninger ikke er arrangør, men har formidlet nogle billetter til et fremmed arrangement bliver pengene ikke tilbagebetalt fra Bund Deutscher Norschleswiger.

 

 

Regler ved køb fra produkter i forbindelse med et arrangement

 

Ved en bestilling af et fysisk produkt, som er blevet produceret og tilbudt i forbindelse med et arrangement gælder der ikke noget 14-dages fortrydelsesret og derfor er en returnering ikke mulig.

 

 

Købstidspunktet

Købstidspunktet er tidspunktet hvor bestillingen af afgivet.

 

Tilbagetrædelse fra bestilling af produkter

 

Ved køb af et produkt som ikke er produceret eller blevet tilbudt i forbindelse med et arrangement kan man i løbet af 14 dage efter modtagelsen af produktet træde tilbage fra købet. Man skal informere BDN om tilbagetrædelsen af købet i løbet af 14 dage per Mail eller post. Efter tilbagetrædelsesdatoen, som er når BDN har modtaget tilbagetrædelsen, har man 14 dage tid til at sende produktet tilbage. Hvis BDN får leveret produktet tilbage indenfor de nævnte rammer og produktet er ubeskadiget får man den fulde købspris erstattet. Hvis produktet er slidt eller viser nogen form for slitage eller anvendelse erstattes produktet ikke. Har man bestilt et tilpasset produkt, altså en specialproduktion, kan man ikke træde tilbage fra købet. Købte madvarer erstattes ikke.

 

 

Reklamation af Produkter

Det er muligt at reklamere i løbet af 24 måneder efter modtagelsestidspunktet, hvis produktet skulle være fejlagtigt og denne fejl er en produktionsfejl. Undtaget fra reklamation er fejl som er følge af slid eller forkert anvendelse af produktet fra køberens side.

 

 

Ret og klagemuligheder

I tilfælde af uenighed er den danske købelov gældende. Uenigheder skal så vidt muligt løses udenfor retten. Hvis retten skulle være nødvendigt for at løse en sag, så skal forhandlingerne finde sted foran det danske ”Sø- og handelsret”. Man har også muligheden at klage igennem EU-klagesystemet for forbrugere. Flere informationer for dette punkt findes under følgende link forneden: